Ebookersiko tarjoaa edullisimmat matkat?

Olen taas bongaillut kesän matkoja. En ole vielä varannut mitään, mutta pian aion varata matkan johonkin elokuulle.

alennuskoodeja-matkoihin-alennusmatkat

Selasin suosikkisivustoni Alennuskoodeja.fi matka- ja hotellialekoodeja ja mielestäni nyt melko köykäisesti oli! Ebookersilla oli hotellitarjous -10%, täytynee katsoa tarkemmin sitten sieltä, kun tiedän varmuudella mihin oon menossa. Siellä on monesti tosi hyviä hotellitarjouksia Hotels.comiin mutta nyt ei ollut voimassa yhtään tarjousta! Täytyy ilmeisesti vähän odottaa, luulis että varaussivustot iskee pian, kun varataan kevään matkoja.

AirBalticilla on nyt hyviä tarjouslentoja. Tai ainakin alekoodissa mainostettiin niin, mutta sitten airbalticin sivuilta en löytänyt mitkä niitä tarjouslentoja oli. En tiiä oisko sieltä pitänyt tilata joku uutiskirje tai vastaava, että oisin saanut listan erityistarjouksessa olevista lennoista. Kun valitsin huhtikuun alkuun lennot helsingistä prahaan ja takaisin, tuli yhden aikuisen lentojen hinnaksi 180 euroa. Mielestäni Prahaan vois lentää halpislentoyhtiöllä halvemmallakin! En siis oikeen tiiä varaanko tuolta erikseen hotellin ja lennot. Aiemmasta kokemuksesta päätellen ainakin olen päässyt halvemmalla aina kun olen tilannut ja varannut hotellin ja lennot erikseen.

matkan kohde taitaa nyt suuntautua kuitenkin tuonne itäiseen eurooppaan. En ole siellä koskaan käynyt ja se edullisuus tietysti houkuttaa. En tiiä lentääkö mikään lentoyhtiö suoraan helsingistä slovakiaan, mutta ainakin prahaan pääsee mistä ajattelin kulkeutua junalla slovakiaan. Tämä siis vain jos ei muuta vaihtoehtoa ole. Olettaisin, että junamatkustaminen ei maksa tuolla paljon mitään ja yhteyksiäkin löytyy, mutta täytyy vielä selvittää sitä. Tulis kaiken lisäksi nähtyä maaseutua ja testattua keski-eurooppalainen junamatka. Tietty reissun pituutta pitää todennäköisesti venyttää sen takia päivän tai pari.

Matkaseura on myös auki. Saa nähdä lähdetäänkö mun miehen kanssa vai naisporukalla. Siskot houkutteli reissuun heidän kanssaan, mutta kun kaikkein hauskinta mulla on kuitenkin mun miehen kanssa. Tosin siinä on aina se lastenhoitosouvi ja -kulu, mut ei voi mitään. Toisaalta ollaan katsottu yhteistä viikonloppulomaa koto-Suomessa hotellissa, ja sit lähtisin yksin tonne ulkomaille. Pääsis helpommalla käytännön järjestyissä. Hotelleja katsoin jo Jyväskylästä, haluaisin mennä sinne kesällä, se on kaunis kaupunki.

Slovakiassa haluaisin tosiaan käydä jossakin maatilalla. Viinitila, karjatila, hevostila, joku? Onko kellään tietoa ja ideaa siitä kuinka sellaiselle pääsee? Onko jotain tiloja, joiden osa tuotantosuunnitelmaa esittelytilana oleminen on? Vai katsonko vaan netistä ja soittelen tai otan yhteyttä sähköpostilla?

Sit yksi linna täytyy saada kokea. Joko vierailulle tai mikä ois tietysti parasta, ois mahtavaa saada yöpyä sellaisessa! En ole tosin vielä selvittänyt löytyykö slovakiasta sellaista hotellia ja minkähintainen sellainen on. Sit ihan kaupungit kiinnostavat. Kun lähtee maalta reissuun, kaipaa ihmisiä, hälinää, seuraa ja elämää. Ja tietysti hyvää valmiiksi laitettua ruokaa!!

Bongailemisiin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

66 − 65 =