Netistä huippualennuksia matkoista

hotellin-saa-netista-edullisesti

Mihin nykyään enää matkatoimistoja tarvitaan? Netissä on valtavasti sivustoja, joilta saa mielettömän edullisia matkoja ja hotelli+matkapaketteja. No okei, kyllähän matkatoimistoja tarvitaan, mutta ei varmaan enää kovin moni asioi kivijalkamatkatoimistossa vaan kaikki hoidetaan netistä ja netissä.

Itse käytän matkojen varaamiseen paljon esimerkiksi Hotellimaailman tarjouksia. Tai siis oikestaan hotellien varaamiseen, lennot ja muut matkat varaan usein erikseen. Hotellimaailmalla on mun mielestä parhaat tarjoukset esimerkiksi suomalaisista kylpylähotellipaketeista. Sitä kautta olemme varanneet kylpylähotellipaketteja Naantalin kylpylään ja Tampereen kylpylään.

Myös pakettimatkoista löytyy hyviä tarjouksia netistä. Olen itse liittynyt muutamien eniten käyttämieni matkatoimistojen postituslistalle, saan sieltä aina uutiskirjeen, jossa on uusimmat tarjoukset. Toisaalta kaikista helpoin tapa pysyä perillä tarjouksista on seurata sivustoa jonne tarjoukset on koottu kokonaisuudessaan. Itse käytän muutamaa tällaista sivustoa.

Monesti matkatarjouksiin liittyy myös alennuskoodi, joten loistavia matkatarjouksia voi löytyä sivustoilta, joille on koottu kaikenlaisia alennuskoodeja ja etukuponkeja laidasta laitaan. Siinä sivussa tulee haalittua koodeja myös esim vaatekauppoihin ja muihin netin verkkokauppoihin.

Haaveisin Lontoon matkasta, jonka tekisin nyt keväällä. Turistin hintaindeksin mukaan Lontoossa on kuitenkin jopa kalliimpaa kuin Suomessa. Yöpyminen siellä on kallista hotellissa, vaikka lennot sinne voisikin saada melko edullisesti. Olisi kuitenkin mahtavaa mennä katsomaan Lontoon ja Englannin kevättä, koska viimeksi kun siellä kävin oli loppukesä ja syksy.

Kevät on mielestäni muutenkin ihan paras aika matkustaa. Siis niin varhainen kevät, että Suomessa ei vielä ole oikea kevät alkanut. Tämä tarkoittaa, että matkalle täytyy ehdottomasti lähteä huhtikuun puolella. Joskus voi olla niin, että kesä tulee jo toukokuun alussa, kuten kävi vuosi sitten, ja haluan maalais- ja maaseutuihmisenä saada kaiken irti Suomen kesästä! Heti alusta lähtien! En halua menettää päivääkään siitä orastavasta vihreydestä, joka on niin ihanaa ja harvinaista ja niin tervetullutta täällä Suomessa!

Keväällä olenkin tehnyt melkein kaikki reissut mitä olen tehnyt. Sinä keväänä kun Suomi voitti jääkiekon maailmanmestaruuden, olimme Roomassa. Siellä oli paras alkukesä meneillään. Villiunikot kukki tulenpunaisena tienvarsilla ja joka paikassa, pellot vihersivät, kaikki oli vehreää ja raikasta. Köynnökset kukkivat, aloet ja muut puutarhat peruskasvit puskivat uutta kasvustoa. Silloin sattui tulemaan kesän ensimmäiset helteet, joten saimme nauttia 30 asteen helteestä jonottaessamme Pietarin kirkkoon Vatikaanissa. Ah, se oli ihanaa!

Suomesta lähtiessämme oli kylmä, lumet olivat kyllä lähteneet, mutta hiirenkorvia ei vielä kuulunut. Matalapaine piti pilviä Suomen yllä niin, ettei aurinko pilkahdellut ollenkaan. Kun palasimme erittäin onnistuneelta reissulta, tuli hetkessä kevät. Oli lämmin, lehdet olivat puhjenneet koivuihin ja seuraavalla viikolla alkoivat helteet… Aah sitä kevättä on ikävä!

Voi olla että tekisi mieli nyt lähteä lomalle sittenkin johonkin missä kevät olisi huhtikuussa vielä pidemmällä. Pitääpä alkaa tsekata alennussivustoja, mistä löytyisi sopiva tarjous!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

8 + 1 =